Εταιρεία

Το top-pharmacy.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Συστεγασμένα Φαρμακεία Πάντου Ιωάννα, Γιαννούλη Ανδρονίκη & Σια και βρίσκεται σε λειτουργία 24 ώρες την ημέρα. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε για να ενημερωθείτε για προιόντα υγείας και ομορφιάς καθώς και για οποιοδήποτε νέο προιόν αλλά και συμβουλή υγείας.

Στο συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα μεταφέρεται η πολυετής εμπειρία του προσωπικού, με αποτέλεσμα να σας προσφέρεται μια πληθώρα προιόντων σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών σας αναγκών και επιθυμιών.

Σκοπός μας είναι η αντιμετώπιση του κάθε πελάτη ξεχωριστά με σεβασμό,αξιοπιστία και σοβαρότητα.Ανάγκη μας είναι η ικανοποίηση κάθε ανάγκη σας προσφέρωντας σας επιστημονικά προιόντα και εξειδικευμένες παροχές υγείας.Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι από το συγκεκριμένο site μπορεί ο καθένας να ενημερωθεί για θέματα υγείας μέσα από την ειδική κατηγορία Συμβουλές υγείας.

Η γνώμη αλλά και οποιαδήποτε απορία σας είναι επιθυμητή, γι αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιονδήποτε λόγο. Θέλουμε να μοιραστείτε οποιαδήποτε γνώμη ή επισήμανση για τα προιόντα μας και να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρχει άμεση ανταπόκριση εκ μέρους μας. Τέλος θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι κρατάμε πάντα το επίπεδο των υπηρεσίων μας υψηλό χάρη στην διαρκή ενημέρωση και εξειδίκευση όλου του προσωπικού μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
Οδός : Παναγίας Φανερωμένης 18
Πόλη : Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310621691
Αριθμός Fax : 2310621692

Το φαρμακείο μας ιδρύθηκε το 1979 στην οδό Παναγίας Φανερωμένης 18 από την Φαρμακοποιό Ιωάννα Πάντου η οποία μέχρι σήμερα είναι η ψυχή της επιχείρησης.Σήμερα είναι στελεχωμένο από ένα αξιόλογο έμψυχο δυναμικό 6 ατόμων το οποίο είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε απαίτηση τόσοστον φυσικό χώρο του φαρμακείου όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.